Bravčové kúsky

/ 02.10.2012
Bravčové kúsky
Bravčové kúsky
Čas prípravy
50minút
Počet porcií
2

Ingrediencie

300g bravčového karé bez kosti
30g masla
1 lyžica cukru
2 lyžice limetovej šťavy
3 lyžice hovädzieho vývaru
1 lyžica sójovej omáčky
2 lyžičky sezamového oleja
1 strúčik cesnaku
1/2 lyžičky štipľavej pasty

Postup prípravy

Mäso si umyjeme a nakrájame na kocky. Do hlbšej panvice si dáme maslo, mäso a chvíľu opečieme. K mäsu pridáme cukor, limetovú šťavu, vývar, sójovú omáčku, sezamový olej, prelisovaný cesnak, štipľavú pastu, prikryjeme a necháme dusiť až kým nebude mäso úplne mäkké. Hotové mäso môžeme podávať so zemiakovým pyré.

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail