Bravčová pečienka s hubami

/ 18.12.2011
Bravčová pečienka s hubami
Čas prípravy
60minút
Počet porcií
4

Ingrediencie

400g bravčovej pečienky
200g hríbov alebo šampiňónov
60g údenej slaniny
100ml červeného vína
100ml hydinového vývaru
2 lyžice hladkej múky
soľ
mleté čierne korenie

Postup prípravy

Pečienku si odblaníme, umyjeme, osušíme a nakrájame na menšie kúsky. Slaninu si nakrájame na kocky. Na panvicu si dáme rozohriať olej a pridáme pečienku a slaninu, prudko opečieme. K pečienke pridáme nakrájané huby, všetko posolíme a okoreníme, zalejeme vývarom a vínom a necháme dusiť asi pol hodinu. Nakoniec pridáme k pečienkam hladkú múku, poriadne premiešame a necháme prevrieť. Podávame s hranolkami alebo ryžou.

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail