Baklažánová nátierka

/ 26.06.2012
Baklažánová nátierka
Čas prípravy
45minút
Počet porcií
7

Ingrediencie

1 ks baklažánu
3polievkové lýžice sladkej smotany
2 strúčiky cesnaku
2 polievkové lyžice masla
soľ
mleté čierne korenie
šťava s polovice citróna
1 malá feferónka /nemusí byť/

Postup prípravy

Baklažán upečieme v šupke v trúbe a necháme ho vychladiť.
Ošúpeme ho a vyberieme z neho dužinu,ktorú rozmixujeme.
K dužine pridáme maslo,prelisovaný cesnak,smotanu,osolíme,okoreníme a prichutíme citrónovou šťavou.
Všetko spolu poriadne premiešame.
Podávame s chlebom,alebo pečivom.

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail