Bagetky s kuracím mäsom a morčacou šunkou

/ 25.11.2012
Bagetky s kuracím mäsom a morčacou šunkou
Bagetky s kuracím mäsom a morčacou šunkou
Čas prípravy
30minút
Počet porcií
2

Ingrediencie

150g morčacej šunky
150g kuracích pŕs
1 malá červená cibuľa
80g hermelínu
1 paradajka
4 bagetky
brusnicová omáčka
štipľavá horčica
soľ
mleté čierne korenie

Postup prípravy

Kuracie prsia si nakrájame na rezne, z oboch strán osolíme, okoreníme a dáme opiecť na panvicu. Hotové kuracie prsia si nakrájame na kúsky. Bagetky si prekrojíme, potrieme horčicou, na to položíme morčaciu šunku, plátky hermelínu, kuracie prsia, plátok paradajky, na kolieska nakrájanú cibuľu a pokvapkáme brusnicovou omáčkou. Hotové bagetky môžeme podávať.

Kategórie receptu

Mäso Hydina Spôsob prípravy Pečenie

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail