Žemľa s údeným lososom a smotanovým syrom

/ 10.05.2013
Žemľa s údeným lososom a smotanovým syrom
Žemľa s údeným lososom a smotanovým syrom
Čas prípravy
15minút
Počet porcií
2

Ingrediencie

100g údeného lososa
100g syru lučina
3 lyžice kyslej smotany
2 lyžičky čerstvej nasekanej petržlenovej vňate
soľ
mleté korenie 4 farieb
1 väčšia paradajka
1 väčšia červená cibuľa
4 listy ľadového šalátu
4 celozrnné žemle

Postup prípravy

V miske si zmiešame lučinu, smotanu, nasekanú petržlenovú vňať, soľ a korenie. Všetko spolu poriadne premiešame. Cibuľu si očistíme, umyjeme a spolu s paradajkou nakrájame na kolieska. Žemle si rozkrojíme, na každú dáme list šalátu, krúžky cibule a paradajky, údeného lososa, omáčku, prikryjeme vrchom a môžeme podávať.

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail