Tuniaková pizza

/ 28.06.2012
Tuniaková pizza
Čas prípravy
80minút
Počet porcií
6

Ingrediencie

125ml vlažnej vody
250g hladkej múky
42g čerstvého droždia
1 lyžička soli
2 lyžice oleja
600g šunky
500g tuniaka
600g eidamu
pomodoro

Postup prípravy

Z vody, oleja, múky, soli a droždia si vypracujeme jemné cesto, ktoré necháme nakysnúť pri izbovej teplote asi 30 minút. Cesto si po vykysnutí rozdelíme na 6 častí. Každú si vyvaľkáme, ponatierame pomodorom, poukladáme na pizzu šunku, tuniaka a posypeme syrom. Necháme piecť v rúre 20-25 minút na 225 stupňov. Keď máme pizzu upečenú môžme ju podávať.

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail