Pappardelle s omáčkou z modrého syru

/ 15.12.2012
Pappardelle s omáčkou z modrého syru
Pappardelle s omáčkou z modrého syru
Čas prípravy
20minút
Počet porcií
4

Ingrediencie

280g modrého syru
125ml smotany na šľahanie
6 lístkov čerstvej bazalky
2 strúčiky cesnaku
1 lžička mletého muškátového oriešku
mleté čierne korenie
pappardelle

Postup prípravy

Pappardelle si dáme variť do osolenej vriacej vody, tak aby boli al dente. Medzi tým si nastrúhame modrý syr, dáme ho na panvicu, zalejeme smotanou, pridáme nakrájanú bazalku, prelisovaný cesnak, muškátový oriešok a korenie. Všetko spolu poriadne premiešame. Za stáleho miešania varíme až kým sa nám syr nerozpustí. Hotové cestoviny podávame so syrovou omáčkou.

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail