Kuracie soté

/ 16.05.2012
Kuracie soté
Kuracie soté
Čas prípravy
80minút
Počet porcií
10

Ingrediencie

1kg kuracích pŕs
500g kukurice
500g hrášku
250g šampiňónov
2 lyžičky mletej červenej papriky
1/2 lyžičky mletého čierneho korenia
5 lyžíc štipľavého kečupu
2dcl vody
2 lyžičky olivového oleja
soľ

Postup prípravy

Kuracie prsia si nakrájame na kocky, osolíme a okoreníme. Na panvicu si dáme rozpáliť olivový olej a pridáme mäso. Mäso opečieme, pridáme zeleninu a necháme chvíľu dusiť. Po podusení pridáme kečup, mletú papriku, korenie, soľ a vodu a necháme variť kým šťava nezhustne. Pokiaľ máte radšej hustejšiu šťavu, môžte pridať hladkú múku na zahustenie. Soté podávame z ryžou.

Kategórie receptu

Mäso Hydina Spôsob prípravy Dusenie

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail