Kuracie prsia na horčicovej omáčke

Kuracie prsia na horčicovej omáčke
Počet porcií: 3 Čas prípravy: 50minút

Postup prípravy

Kuracie prsia si nakrájame na rezne, osolíme, okoreníme a necháme odstáť. Červenú cibuľu si nakrájame na drobno a cesnak prelisujeme. Na panvicu si dáme rozpustiť maslo, podleje trochou oleja a dáme na ňu opiecť kuracie prsia. Keď máme kuracie prsia opečené vyberieme ich s panvice a dáme na teplé miesto. Do panvice kde sme robili mäso vložíme cibuľu s cesnakom. Chvíľu osmažíme a zalejeme vínom. Necháme piecť asi 3 minúty, potom prilejeme smotanu, pridáme horčicu, worcester, soľ, korenie a všetko spolu poriadne premiešame. Zmes necháme variť asi 10 minút. Keď je omáčka hotová podávame ju s mäsom a pečenými zemiakmi.



recept pridal: nika, dňa Po, 09/10/2012 - 12:38

Budeme potrebovať

600g kuracích pŕs
1 lyžica masla
malá červená cibuľa
strúčik cesnaku
1/3 šálky bieleho vína
1/2 šálky smotany na šľahanie
2 lyžice kremžskej horčice
2 lyžičky worcestrovej omáčky
soľ
mleté čierne korenie