Koláč à la pribináčik

/ 09.03.2013
Koláč à la pribináčik
Koláč à la pribináčik
Čas prípravy
30minút

Ingrediencie

3 balíky tmavých BeBe keksov
500ml smotany na šľahanie
500g jemného tvarohu
cukor
guľaté piškóty
100g čokolády na varenie
cera

Postup prípravy

Na plech si poukladáme polovicu BeBe keksov. V miske si vyšľaháme smotanu s 1 lyžicou cukru. K šľahačke pridáme tvaroh, vymiešame a podľa chuti ešte dáme cukor. Všetko spolu poriadne vymiešame do hladkého krému. Na uložené BeBe keksy natrieme 1/2 plnky, na ňu uložíme po celej ploche piškóty a na piškóty rozotrieme zvyšnú plnku. Na vrch plnky uložíme druhú polovicu BeBe keksov. Čokoládu si rozpustíme s cerou, necháme ju trochu vychladnúť a polejeme ňou celý koláč. Koláč necháme aspoň 2 hodiny odležať a môžeme podávať.

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail