Hrachová kaša s údeným mäsom

Frenny / 18.12.2011
Čas prípravy
30minút
Počet porcií
2

Ingrediencie

300g 
čerstvého hrášku (môže byť aj mrazený alebo z konzervy)
200g 
údeného mäsa
menšia cibuľa
strúčiky cesnaku
1 lyžica 
hladkej múky
50ml 
slepačieho vývaru
1 lyžica 
masla
soľ

Postup prípravy

Cibuľu si nakrájame na drobno. Na panvicu si dáme maslo, pridáme cibuľu, ktorú osmažíme. K cibuli pridáme hrášok (v prípade, že máte mrazený hrášok nechajte ho rozmraziť). Hrášok zalejeme slepačím vývarom a necháme dusiť 20 minút. Keď je treba môžme ho podliať ešte z vývarom. Hrášok odokryjeme, primiešame k nemu prelisovaný cesnak a hladkú múku. Všetko spolu rozmixujeme ponorným mixérom a podávame s údeným mäsom.

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail