Hrachová kaša s údeným mäsom

Počet porcií: 2 Čas prípravy: 30minút

Postup prípravy

Cibuľu si nakrájame na drobno. Na panvicu si dáme maslo, pridáme cibuľu, ktorú osmažíme. K cibuli pridáme hrášok (v prípade, že máte mrazený hrášok nechajte ho rozmraziť). Hrášok zalejeme slepačím vývarom a necháme dusiť 20 minút. Keď je treba môžme ho podliať ešte z vývarom. Hrášok odokryjeme, primiešame k nemu prelisovaný cesnak a hladkú múku. Všetko spolu rozmixujeme ponorným mixérom a podávame s údeným mäsom.



recept pridal: frenny, dňa Ne, 12/18/2011 - 22:00

Budeme potrebovať

300g čerstvého hrášku (môže byť aj mrazený alebo z konzervy)
200g údeného mäsa
menšia cibuľa
strúčiky cesnaku
1 lyžica hladkej múky
50ml slepačieho vývaru
1 lyžica masla
soľ