Bravčové s pečenou cibuľou

/ 13.10.2012
Bravčové s pečenou cibuľou
Bravčové s pečenou cibuľou
Čas prípravy
45minút
Počet porcií
2

Ingrediencie

400g bravčového karé bez kosti
2 stredne veľké cibule
mleté čierne korenie
rozmarín
sušená citrónová kôra
soľ
mletá červená paprika
maslo

Postup prípravy

Mäso si nakrájame na rezne, trochu vyklepeme a z oboch strán posypeme soľou, mletým čiernym korením, rozmarínom, citrónovou kôrou, mletou červenou paprikou a necháme chvíľu odstáť. Medzi tým si cibuľu očistíme a nakrájame na kolieska. Na panvicu si dáme trochu masla s olivovým olejom, pridáme cibuľu a necháme opekať. Na druhú panvicu si dáme olivový olej a opečieme na ňom mäso. Cibuľu občas premiešame aby sa nám nespálila. Keď je cibuľa hnedá odstavíme ju zo sporáku. Hotové mäso podávame s pečenou cibuľou a zemiakovým pyré.

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail